Assembly engineer

MPS Systems B.V. is een internationaal opererende machinebouwer van drukmachines voor de label- en flexibele verpakkingsindustrie sinds 1996. Onze klanten drukken etiketten en flexibele verpakkingen voor o.a. eten en drinken, cosmetica, huishoudmiddelen en beveiliging. Onze machines worden van A tot Z intern ontwikkeld en geassembleerd en wereldwijd verkocht middels een internationaal netwerk van eigen buitenlandse vestigingen en distributeurs. De installatie en aftersales worden uitgevoerd door een eigen serviceafdeling met ondersteuning van een internationaal netwerk van servicepartners.

Wij zijn op zoek naar een:
Assembly engineer

De kracht van MPS Systems zit in het klant specifiek configureren van machines waar veel gebruik wordt gemaakt van OEM delen. Door de grote mate van maatwerk en strakke levertijden in de markt heerst er een dynamische werkomgeving waarin MPS Systems kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren niet alleen de beste machine, maar werken intensief samen met onze klanten om het allerbeste resultaat te bereiken voor de klant. Dit doen we door middel van innovaties op het gebied van connectivity en hoogstaande service en performance programma’s.

Wat ga je doen?

Na je inwerkperiode ben je flexibel inzetbaar voor zowel de voor- als eindmontage van de machines welke in blokken van 3 tot 4 weken gemonteerd worden, je doet dit samen met een team van circa 3 mensen. De werkzaamheden zijn voornamelijk mechanisch, maar zal in de nabije toekomst ook meer elektrotechnische taken gaan bevatten. Je rapporteert dagelijks de voortgang van je werkzaamheden aan je direct leidinggevende en de machineverantwoordelijke kopman. Naast de assemblage werkzaamheden ben je ook inzetbaar voor het demonteren en transport gereed maken van machines en is er de mogelijkheid om af en toe een machine installatie on site te doen bij klanten over de hele wereld. Jouw kerntaken zijn:

 • Mechanisch assembleren van de machine
 • Elektrotechnische handelingen aan de machines verrichten.
 • Machine demontage

Wie zoeken wij?

MPS is opzoek naar een gedreven en ambitieuze medewerker die ervaring op wil doen in het assamblagevak en binnen de afdeling door wil groeien tot kopman, daarnaast liggen er ook diverse kansen buiten de afdeling. Zo zijn er voorbeelden van collega’s die vanuit de assemblage zijn doorgegroeid tot commissioning engineer, service engineer, mechanical engineer, hardware engineer of een teamleidersrol, kortom kansen genoeg.

MPS Systems is op zoek naar een verbeter gedreven en communicatief vaardige medewerker met:

 • Een MBO 4 diploma Mechatronica of vergelijkbaar
 • Ervaring in de machinebouw door bijvoorbeeld stage of een bijbaan is een pré.
 • VCA en NEN 3140 en of de bereidheid om deze te halen.
 • Een zelf startende en zelflerende mentaliteit.
 • De ambitie om zichzelf te ontwikkelen en met MPS mee te groeien.
 • Een goede taalbeheersing, waarbij Engels een must is, Nederlands minimaal op B2 niveau zit en iedere andere taal een pré is.

Wat kun je van ons verwachten

Je komt te werken in een internationaal bedrijf waarvan het productie en Performance Team gevestigd is in Arnhem. Dit mooie innovatieve bedrijf groeit en biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien. De medewerkers van MPS Systems hebben een passie voor hun werk en zijn op een creatieve manier bezig met het bedenken van de oplossingen.

Ook bieden we jou:

 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform cao, zoals 25 vakantiedagen en ADV (op basis van fulltime dienstverband)en een goede pensioenregeling;
 • Binnen MPS zijn ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei om de stap te kunnen maken naar de functie van bijvoorbeeld commissioning engineer!
 • Een afwisselende functie in een internationaal en informeel bedrijf met grote ambities die gerealiseerd worden met een mix van talent en ervaring.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mooi!

We komen graag met je in contact. Stuur je cv en korte motivatie naar onderstaand emailadres. We nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je liever eerst meer informatie?Heb je inhoudelijke vragen over deze functie neem dan contact op met Dean Tolboom, Manager Operations a.i. op telefoonnummer 06 153 01 107 ofmet Marjolein Arent, HR manager via telefoonnummer: 06 150 95 969 of via email:work@mps-printing.com